Kontorfællesskab Roskilde

Københavnsvej 69, 1.sal – 4000 Roskilde

 

Voxeværket Roskilde

Roskilde er en by i udvikling. Siden vi åbnede vores første kontorhotel i Roskilde midtby, har efterspørgslen på kontorlokaler kun været stigende. Det fik os til at starte endnu et kontorhotel i samme by, og adressen på vores andet Voxeværk ligger nu på Københavnsvej 69, 1.sal.

Det nye Voxeværk i Roskilde er et attraktivt kontorfællesskab for de virksomheder, der ønsker professionelle rammer, et stærkt miljø med andre, gode lejere og en fed, uformel omgangstone. Her kan du finde flere billeder af Voxeværk på Københavnsvej 69, 1.sal.

 

Kontorfaciliteter til mange typer erhverv

Vores kontorhotel på Københavnsvej 69, 1.sal i Roskilde, henvender sig typisk til små virksomheder, 1-8 medarbejdere, der har behov for lukkede kontorer. Alle kontorerne er i glas.

Vi tilbyder altså lukkede kontormuligheder til mange forskellige virksomhedstyper, men da der er stor efterspørgsel på kontorpladser i Roskildeegnen, anbefaler vi nye lejere at kontakte os løbende.

Hvis der er mangel på pladser, har vi også vores populære flyverpladser og adresseservice. Se priserne her. En flyverplads fungerer godt for de lejere, der rejser meget, og adresseservice er typisk aktuel for de lejere der søger en professionel virksomhedsadresse i en attraktiv by. Vores flyverpladser står altid til rådighed, og som en del af vores adresseservice sørger vi for at gemmer al post.

Bliv lejer hos os og få flere fordele

Som lejer hos Voxeværket tilbyder vi adgang til mødelokaler 24/7, gratis alarmer på kontorerne, gratis parkering og fibernet. Vi sørger også for daglig oprydning af fællesarealerne, fornødenheder i form af kaffe og te. Desuden er det muligt at få kontormøbler inkluderet i huslejen. Det tilbyder vi i alle vores lokaler.

Vi har skabt rammerne, så du kan bruge tiden på det, der giver dig værdi!

En voksende kæde af kontorhoteller i hele landet

Som en del af Voxeværket har din virksomhed adgang til vores mødelokaler i de byer, hvor der er brug for at afvikle møder. Voxeværket udgøres af i alt 18 kontorhoteller fordelt udover en lang række større danske byer, og der er derfor rig mulighed for at rejse rundt i landet og afholde gratis møder.

I de mange huse er vores mødelokaler veludstyrede med alt fra 8 til 30 pladser, og de kan bookes helt uden beregning. Dette har blandt andet vist sig at være til stor fordel for de virksomheder som ekspanderer til andre byer. Vi tilsender en manual over de forskellige mødelokaler og faciliteter i de forskellige huse, og derfra er det op til virksomheden at arrangere resten.

Et dynamisk iværksættermiljø

Hos Voxeværket er det vores fornemmeste opgave at bidrage til din virksomhedsrejse! Vi gør alt for at give din virksomhed de forudsætninger, der skal til for, at du/I tager det næste skridt.
Miljøet omkring Voxeværket kendetegnes blandt andet for have en stærk fællesskabsånd. De mange produktive virksomheder skaber et blomstrende erhvervsmiljø, hvor der er plads til alle. Vi har blandt andet gjort det muligt at tage del i et produktivt og innovativt community, der kan bidrage til idéudveksling, nye relationer og inspiration på tværs af kompetencer og faglighed.
Nogle af husets lejere spiser fx frokost sammen og nogle indhenter gode tilbud hos hinanden.
Men det er selvfølgelig op til den enkelte virksomhed, hvorvidt de ønsker at tage del i fællesskabet på det givne kontorhotel (læs også om den nye undersøgelse omkring sammenhold på arbejdspladsen her).

Kort om kontorpriser og ekstra fordele

På Københavnsvej 69, 1.sal kan du få kontorer fra 4.500,- kr. pr. måned. Prisen beregnes ud fra antallet af kvadratmeter, og om du vil have møbler med i lejen. Desuden inkluderer vi altid følgende i huslejen:

  • Mulighed for mødelokalebooking – uden beregning
  • Rengøring på kontorerne og fællesarealerne
  • Kaffe på kanden
  • Et driftigt arbejdsmiljø
  • Muligheden for at bidrage til fælleskabet
  • Professionelle rammer og ikke mindst gode indkøbsmuligheder
Byen er under udvikling, efterspørgslen på kontorer ligeså!

Da vi åbnede vores første kontorhotel i Roskilde på Københavnsvej tilbage i november 2013,
havde vi en idé om, at vores kundesegment tilhørte små virksomheder og Startups. Men situationen viste sig at være en helt anden. Huset på Københavnsvej tiltrak flere store virksomheder, og det samme gør sig gældende i dag, hvor vores kontorhotellet er fuldt udlejet. Folk skriver sig ihærdigt på ventelisten, og derfor tilbyder vi ikke lukkede kontorer på Københavnsvej i øjeblikket.

Voxeværk nr. 2 følger den samme udvikling. Vi har et begrænset antal pladser tilbage, og det er derfor med at slå til, hvis din virksomhed ønsker at blive en del af det driftige kontormiljø.  Hold eventuelt øje på Voxeværkets hjemmeside for nyeste ledige-kontorer.


Book en fremvisning i dag!

Du er altid velkommen til at booke en fremvisning på et af vores kontorer i Roskilde – enten ved at sende os en mail, udfylde vores kontaktformularer eller ringe til os på telefon: 70707041.

Du er også velkommen til at kontakte os allerede i dag og for at høre nærmere om dine muligheder!