Kontorfællesskab på Amager

Tag del i et stærkt fællesskab!

Voxeværket Kløvermarken er et af de lidt mindre men utroligt hyggelige kontorhoteller. Netop dette skaber et tæt bånd mellem lejerne, der har deres dagligdag i selskab med andre passionerede medarbejdere, som de kan sparre med og rådgive sig hos. Til højre ses frokoststuen som må siges at være hjertet og samlingspunktet på Kløvermarken. 

Tekoekken-og-spiseomraade-1030x687

Fællesarealer & Fordele

I Voxeværket er der helt generelt mange fordele, og især fællesområderne må siges at være unikke for kontorfællesskaberne.          På Kløvermarken findes der mange hyggelige kroge. Man kan altid byde sine kunder på en varm kop kaffe, som man i dette hus kan nyde både inden- og udendørs. 

Derudover kan man, som lejer i Voxeværket, til hver en tid booke og benytte alle vores mødelokaler i de 36 andre huse – kvit og frit.

Skræddersyet til dig

Vi ved, at hver virksomhed er unik, så det skal deres kontorløsning selvfølgelig også være! Hos Voxeværket tilbyder vi både åbne og lukkede kontorer i alle størrelser samt de såkaldte flyverpladser. Det betyder, at uanset dine behov – så har vi kontormodellen, der passer til. Ligegyldigt hvad, får du altid alle fordelene med i prisen.

Interesseret? Kontakt os!

Uanset om du vil høre mere om alle vores lejemål, mødelokalerne, fordele, fællesskabet eller Voxeværket Kløvermarken, så står vi klar til at snakke med dig!

Kontakt Henrik Oxe på

Tlf. 2218 1220

Mail: ho@voxevaerket.dk

Henrik Oxe, salgsdirektør & medejer