Kontorfællesskab Nivå

Møllevej 11, 2990 Nivå

 

Vores charmerende kontorhotel i Nivå

 

Et moderne kontorhotel med plads til alle typer virksomheder

Voxeværket i Nivå er et attraktivt kontorfællesskab for de virksomheder, der ønsker større rammer og som vil bo i det Nordsjællandske. Med kort afstand smukke naturomgivelser og Mølle Å. Arealerne gør at kontorhotellet i Nivå er ideelt for liberalt erhverv og psykologer mv.

Voxeværket i Nivå henvender sig typisk til virksomheder med 1-8 ansatte, men der er også plads til større virksomheder. Kontorhotellet er charmernede og har utrolig flotte  fællesarealer, blandt andet messinghåndtag på en masse af dørene og udsigt over naturområderne.

Kontorer til flere typer virksomheder

Kontorfællesskabet er udstyret med et stort fællesareal af åbne kontorer som er ideelle til både Startups eller mindre virksomheder med ønsket om at blive en del af det dynamiske iværksættermiljø. Langs vinduespartierne tilbyder vi også lukkede kontorer i mange forskellige størrelser for mere information om kontorpladser se her.

Vi tilbyder også flyverpladser og adresseservice, – hvilket nogle af vores lejere finder brugbart. Det være sig dem der på farten ofte, eller de lejere der søger en professionel virksomhedsadresse i en attraktiv by. Vores flyverpladser står altid til rådighed ved indgangen, og i vores adresseservice sørger vi for at gemme al post.

Et kontorhotel med massere af fordele

Hos Voxeværket i Nivå tilbyder vi adgang til mødelokaler 24/7, gratis alarmer på kontorerne, gratis parkering og fibernet. Vi sørger også for daglig oprydning af fællesarealerne, fornødenheder i form af kaffe og te samt abonnementer på en lang række aviser. Desuden er det muligt at få kontormøbler inkluderet i huslejen – i alle vores kontorlokaler.

Vi har skabt rammerne, så du kan bruge tiden på det, der giver dig værdi!

En voksende kæde af kontorhoteller i hele landet

Som en del af Voxeværket har din virksomhed altid adgang til vores mødelokaler i de byer, hvor der er brug for at afvikle møder. Voxeværket udgøres af i alt 18 kontorhoteller fordelt udover en lang række større danske byer, der er derfor rig mulighed for at rejse rundt i landet og afholde gratis møder.

I vores mange huse er mødelokalerne også veludstyrede med alt fra 8 til 30 pladser, og de kan bookes helt uden beregning. Dette har blandt andet vist sig at være til stor fordel for de virksomheder som ekspanderer til andre byer.
Vi tilsender en manual med informationer omkring mødelokalerne og faciliteterne i de forskellige huse, og derfra er det op til virksomheden at arrangere resten.

Et sprudlende og innovativt iværksættermiljø

Miljøet omkring Voxeværket kendetegnes for dets fællesskabsånd. De mange produktive virksomheder skaber et blomstrende erhvervsmiljø, hvor der er plads til alle. Vi har blandt andet gjort det muligt at tage del i et produktivt og innovativt community, der kan bidrage til idéudveksling, nye relationer og inspiration på tværs af kompetencer og faglighed.
Nogle af husets lejere spiser fx frokost sammen og nogle indhenter gode tilbud hos hinanden. Men det er selvfølgelig op til den enkelte, hvorvidt de ønsker eller har tiden til at tage del i fællesskabet på stedet.

Vi gør indflytningen overskuelig!

Hos Voxeværket i Nivå får du altid følgende inkluderet i din husleje:

  • Fibernet
  • Rengøring på fællesarealerne og kontorerne
  • Kontormøbler; stole, borde, reoler mv. (såfremt det ønskes)
  • Kaffe på kanden
  • Gode parkeringsforhold
  • Mødelokaler i hele landet – og uden beregning
  • En driftig erhvervskultur
  • Netværk og fælleskab med de andre lejere
  • Professionelle rammer og ikke mindst gode indkøbsmuligheder
Vil du leje et kontor?

Lige nu har vi ledige kontorer i Nivå.

Du kan også booke en fremvisning enten ved at sende os en mail, udfylde vores kontaktformularer eller ringe til os på telefon: 70707041.

Kontakt os i dag og hør nærmere om dine muligheder!