Kontorfællesskab Esbjerg

Torvet 21, 6700 Esbjerg


Kontorfællesskabet i Esbjerg, et hus med mange fordele

Voxeværket i Esbjerg er et attraktivt kontorfællesskab for de virksomheder, der ønsker større rammer og som vil bo centralt med udsigt til Esbjerg torv. Med cirka 20 lukkede kontorer er der plads til både store og små virksomheder inden for alle typer af fagområder, og de lukkede kontorlokaler tilbydes i alle størrelser efter behov. For mere information se her.

Kontorfællesskabet er også udstyret med et stort fællesareal af åbne kontorer som er ideelle til både Startups eller mindre virksomheder med ønsket om at blive en del af det dynamiske iværksættermiljø.

Lej et kontor med massere af muligheder

Hos Voxeværket i Esbjerg tilbyder vi adgang til mødelokaler 24/7, gratis alarmer på kontorerne, gratis parkering og fibernet. Vi sørger også for daglig oprydning af fællesarealerne, fornødenheder i form af kaffe og te samt abonnementer på en lang række aviser. Desuden er det muligt at få kontormøbler inkluderet i huslejen – i alle vores lokaler.

Vi har skabt rammerne, så du kan bruge tiden på det, der giver dig værdi!

 

En voksende kæde af kontorhoteller i hele landet

Som en del af Voxeværket har din virksomhed altid adgang til vores mødelokaler i de byer, hvor der er brug for at afvikle møder. Voxeværket udgøres af i alt 18 kontorhoteller fordelt udover en lang række større danske byer, der er derfor rig mulighed for at rejse rundt i landet og afholde gratis møder.

I de mange huse er vores mødelokaler veludstyrede med alt fra 8 til 30 pladser, og de kan bookes helt uden beregning. Dette har blandt andet vist sig at være til stor fordel for de virksomheder som ekspanderer til andre byer. Vi tilsender en manual på, hvordan mødelokalerne og faciliteterne i de forskellige huse er, og derfra er det op til virksomheden at arrangere resten.


Et sprudlende iværksættermiljø

Miljøet omkring Voxeværket kendetegnes for dets fællesskabsånd. De mange produktive virksomheder skaber et blomstrende erhvervsmiljø, hvor der er plads til alle. Vi har blandt andet gjort det muligt at tage del i et produktivt og innovativt community, der kan bidrage til idéudveksling, nye relationer og inspiration på tværs af kompetencer og faglighed.
Nogle af husets lejere spiser fx frokost sammen og nogle indhenter gode tilbud hos hinanden.
Men det er selvfølgelig op til den enkelte virksomhed, hvorvidt de ønsker at tage del i fællesskabet (Læs mere om Voxeværket her).

Herunder kan du se et udsnit af billederne fra kontorfællesskabet Esbjerg.

Forskning på området

I et stort forskningsprojekt, publiceret i Occupational Medicine & Health Affairs under titlen: ”Impact of workplace environment of health workers”, undersøgte man medarbejderes trivsel i Medicinalindustrien i forhold til det fysiske og psykiske arbejdsmiljø. Resultaterne fra denne undersøgelse er i store dele mulige at overføre til andre typer af brancher. Studiet viste blandt andet, at (89%) af de adspurgte havde en holdning til, at holdånd var yderst vigtig i forhold til deres præstationer og produktivitet. Studiet viste også en klar sammenhæng mellem det fysiske arbejdsmiljø og medarbejderens trivsel samt produktivitet.

I Voxeværket ser vi det derfor som vores vigtigste opgave at skabe et godt kontormiljø som både fokuserer på de fysiske og psykiske aspekter/ rammer. På den måde kan vi skabe de bedste betingelser for alle vores lejere og dermed gøre stedet til det mest inspirerende og produktive kontorfællesskab for alle. Som selvstændig er Voxeværket i Esbjerg derfor en unik mulighed for at skabe udvikling i forretningen og desuden attraktiv for de typer af virksomheder, der gerne vil have adgang til kontorlokaler – nemt, hurtigt og billigt.


Kort om kontorpriserne i Esbjerg

Priserne på kontorer i Esbjerg er naturligvis sat efter, hvor mange kvadratmeter virksomheden har behov for.
I prisen inkluderer vi altid:

  • Mulighed for mødelokalebooking – uden beregning
  • Rengøring på kontorer – og fællesarealer
  • Kaffe på kanden
  • En driftig erhvervskultur
  • Professionelle rammer og ikke mindst gode indkøbsmuligheder

Vil du leje et kontor?

Der kan altid bookes en fremvisning. Du kan enten sende en mail, udfylde vores kontaktformularer eller ringe til os på 70707041.
Du kan også finde mere information her.

Kontakt os i dag og hør nærmere om hvad vi kan gøre for dig!