Kontorfællesskab Charlottenlund

Bliv en del af kontorfællesskabet i Charlottenlund

Charlottenlund Stationsplads 2 er et af Voxeværkets populære kontorfællesskaber, hvor en masse innovative og arbejdsomme lejere har kontorer. Kontorfællesskabet ligger i den gamle stationsbygning, og det gør det overskueligt for vores lejere at komme til og fra arbejde med offentlige transportmuligheder. Fra bagdøren i bygningen er det muligt at træde direkte ud på perronen, hvor togene kører jævnligt.

Voxeværket i Charlottenlund er et helt unikt kontorfælleskab, hvor hver lejer kan skabe deres. Der er plads til alle typer af virksomheder, store som små, og ligeså indretter vi faciliteterne, så de tilpasses den enkelte.
Vores kontorer er indrettet meget forskelligt, og priserne afhænger af størrelsen på det kontorlokale, der efterspørges. Vi tilbyder både åbne og lukkede kontorer, og du kan læse mere om vores kontorpriser under dette link kontorpriser.

Alle Voxeværkets kontorhoteller gør hverdagen overskuelig for lejerne. Rammerne er sat, og på kontorfælleskabet i Charlottenlund er der derfor alt fra mødelokaler, til en lækker fælleskantine med plads til alle, kaffe på kanden med mere. Desuden bliver det administrative outsourcet fx gennem rengøring af fællesarealerne, gratis adgang til wifi, en reception med forskellige ydelser herunder mulighed for telefonpasning med mere.

Med eget kontor/ kontorplads på Voxeværket i Charlottenlund, er der også rig mulighed for at skabe kontakter til andre forretningspartnere på stedet eller fx søge nye samarbejdspartnere. Kun virksomheden sætter grænsen.  

Her ses kontorfællesskab i Charlottenlund - Den gamle stationsbygning

Pris på et kontor i Charlottenlund

Eget kontor, vi kalder det ”Eller luk din dør”- kontorer, koster fra 2265 kr/ mdr. De fås i alle størrelser og med denne type kontor, er der både mulighed for at tage del i fælleskabet, eller lukke døren og have fuldt fokus på egen drift. Her har du adgang til deleøkonomi B-2-B med mere. Læs mere under priser.

Hvis du derimod foretrækker et åbent kontormiljø er vores priser (ligesom i alle de andre kontorfællesskaber) følgende: 

En kontorplads i åbent miljø: Kr. 1.890,- ex moms pr. måned

Flyverplads: Kr. 995,- ex moms pr. måned

Adresseservice: 395,- ex moms pr. måned

Læs nærmere om forskellene her: http://ledige-kontorer.dk/kontorpriser/ 

Gallery not found.