En kontorplads på Voxeværket i Haderslev

En kontorplads på Voxeværket i Haderslev

Voxeværket i Haderslev er et unikt kontorfællesskab beliggende på kløvervej 75 i byens driftige erhvervsområde. Med mere end 20 lukkede kontorer er der plads til både store og små virksomheder inden for alle typer af fagområder. De lukkede kontorlokaler tilbydes i alle størrelser efter dine behov. For mere information om kontorpladser se her.

Kontorfællesskabet er også udstyret med et stort fællesareal af åbne kontorer, som er ideelle til både Startups eller mindre virksomheder med ønsket om at blive en del af det dynamiske iværksættermiljø.

Vi sørger for rammerne

Hos Voxeværket i Haderslev tilbyder vi adgang til mødelokaler 24/7, gratis alarmer på kontorerne, gratis parkering og fibernet. På Voxeværket sørger vi desuden for daglig oprydning samt fornødenheder i form af kaffe, the og internet. Med i pakken følger også gratisparkering, fibernet og abonnementer på en lang række aviser. Vi har skabt rammerne, så du kan bruge din tid på det, der giver dig værdi.

Et sprudlende iværksættermiljø

Miljøet omkring Voxeværket er kendetegnet ved dets fællesskabsånd. De mange produktive virksomheder skaber et blomstrende erhvervsmiljø, hvor der er plads til alle.  Vi har  blandt andet gjort det muligt at tage del i et produktivt og innovativt community, der kan bidrage til idéudveksling, nye relationer og inspiration på tværs af kompetencer og faglighed. Det er op til den enkelte, hvorvidt de ønsker at tage del i fællesskabet (Læs mere om Voxeværket her).

Forskning på området

I et stort forskningsprojekt, publiceret i Occupational Medicine & Health Affairs under titlen: ”Impact of workplace environment of health workers”, undersøgte man medarbejderes trivsel i Medicinalindustrien i forhold til det fysiske og psykiske arbejdsmiljø. Resultaterne fra denne undersøgelse er i store dele mulige at overføre til andre typer af brancher. Studiet viste blandt andet, at (89%) af de adspurgte havde en holdning til, at holdånd var yderst vigtig i forhold til deres præstationer og produktivitet. Studiet viste også en klar sammenhæng mellem det fysiske arbejdsmiljø og medarbejderens trivsel samt produktivitet.

I Voxeværket ser vi det derfor som vores vigtigste opgave at skabe et godt kontormiljø som både fokuserer på de fysiske og psykiske aspekter/ rammer. På den måde kan vi skabe de bedste betingelser for alle Voxeværkets lejere, og dermed gøre stedet til det mest inspirerende og produktive kontorfællesskab for alle.

En voksende kæde af kontorhoteller i hele landet

Som en del af Voxeværket har du adgang til vores mødelokaler i hele landet. Voxeværket udgøres af 18 kontorhoteller fordelt udover en række større danske byer. Se link for mere info.

Der er altid en arbejdsplads, og der er altid et mødelokale i det hus, hvor du måtte få brug for at afvikle møder. Mødelokalerne er veludstyrede med alt fra 8 til 30 pladser, og de kan bookes helt uden beregning. Dette har vist sig at være en stor fordel for mange virksomheder, som blandt andet ekspanderer til andre byer.

En by i udvikling. Et samarbejde med Haderslev Erhvervsråd

Haderslev er en by i rivende udvikling, og der er mange byfornyelsesprojekter i gang i byrummet.

Haderslev Erhvervsråd har samtidig en klar vision om, hvordan byen skal fremstå fra nu af og i fremtiden, og de skriver følgende om Erhvervsstrategien i kommunen:

“Strategien skal forbedre virksomhedernes grundvilkår, fokusere på innovation, viden, udsyn og oplevelse – og sikre den rigtige indsats fra kommune og erhvervsråd.

Vi vil arbejde hårdt for at gøre Haderslev til en stærkere erhvervskommune og strategien beskriver retningen og rammerne for dette. Men intet er statisk – verden omkring os forandrer sig hele tiden og vi skal følge med.”

Haderslev har stærke bånd til erhvervsmiljøet i trekantsområdet, som i mange år har været kendt for deres innovative miljø omkring iværksætteri.

Voxeværkets kontorfællesskab i Haderslev tager del i denne udvikling. Vi er det sydligste hus af i alt 3 kontorfælleskaber i regionen, og vi udvider med yderligere 2 huse inden for det næste år.
Desuden udvikler vi vores netværk løbende, og det er til stor glæde for vores lejere, da de vil få en meget bedre netværksdækning i en række kontorfælleskaber tæt på hinanden i regionen.

Som selvstændig, er Voxeværket i Haderslev også en unik chance for at skabe udvikling i forretningen. Vi er den naturlige afløser og efterfølger for Start-up’s under StartHER, ligesom de færdigsyede løsninger gør det nemt for virksomheder at etablere en satellit i det sønderjyske erhvervsområde. Dette er en god mulighed, for alle virksomheder, som gerne vil have adgang til et kontorfællesskab – nemt, hurtigt og billigt.

Kontakt os i dag og hør nærmere om, hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed.